MÉTERÁRU KIÁRUSÍTÁS

AKCIÓS ANYAGOK, AKÁR 60-70% KEDVEZMÉNY
KIFUTÓ TERMÉKEK, KIÁRUSÍTÁS, KÉSZLETKISÖPRÉS

BIZTOSAN TALÁLSZ VALAMI SZÉPET MAGADNAK

AMEDDIG A KÉSZLET TART

Akciós méteráru, kifutó mintájú textilek és/vagy utolsó méterek, egyszínű, klasszikus vagy különleges minták, folyamatosan bővülő lista.
Használd ki a nagyon kedvező árakat!

Ha nincs máshogy jelölve, az akciós méteráru minimális rendelési mennyisége 0.5 méter.
A mennyiséget további 10 centiméterenként tudod növelni, az anyag egyben lesz levágva.

Kérlek, vedd számításba, hogy ezek a termékek legtöbbször kifutó áruk, nem tudunk többet rendelni belőlük, a készlet végleges. Ha bármi kérdésed lenne, a info@panditextil.hu  címen tudsz érdeklődni.

Filters Sort results
Reset Apply
MOST NINCS ILYEN TERMÉKÜNK.

Hogyan válaszd ki a megfelelő anyagot?

Vásárlás előtt érdemes átgondolni az egyes anyagok fajtáit és tulajdonságait valamint azt, hogy mit is szeretnél varrni belőle, hol és hogyan lesz az használva. Így jóval könnyebben ki tudod majd választani az éppen megfelelő textilt a rengeteg anyag közül. Itt egy kis anyagismereti segítség – varrási és mosási tippekkel.

 

Beavatás - mikor kell, mikor nem

A beavatás tulajdonképpen azt jelenti, hogy felhasználás előtt az anyagot azon a hőfokon beáztatod, amin majd a későbbiekben mosni fogod. A 100% pamut, len, gyapjú (és más, természetes alapanyagú) vagy ezeket az alapanyagokat tartalmazó textileket mindenképpen érdemes beavatni szabás-varrás előtt azért, hogy ne később, miután méretre szabtad-varrtad, menjen öszze a ruha akár 1-2 méretet is.

Ez a bejegyzés ad pár további hasznos tippet a beavatáshoz új anyag vásárlása után.