RÖVIDÁRU KIÁRUSÍTÁS

AKCIÓS CÉRNÁK, GOMBOK, CIPZÁRAK, SZABÓ-VARRÓ KELLÉKEK
KIFUTÓ TERMÉKEK, KIÁRUSÍTÁS, KÉSZLETKISÖPRÉS

BIZTOSAN TALÁLSZ VALAMI HASZNOSAT MAGADNAK

AMEDDIG A KÉSZLET TART

Akciós rövidáru, szabó-varró kellékek, szalagok, gumik, tépőzárak és más ruházati kiegészítők között válogathatsz ezen az oldalon.
Azokat a termékeket, amik csomagban, párban vagy szettben találsz, nem tudjuk megbontani, csak így, csomagban tudod megvásárolni.

Használd ki a nagyon kedvező árakat!

Kérlek, vedd számításba, hogy ezek a termékek legtöbbször kifutó áruk, nem tudunk többet rendelni belőlük, a készlet végleges. Ha bármi kérdésed lenne, a info@panditextil.hu  címen tudsz érdeklődni.

Filters Sort results
Reset Apply
MOST NINCS ILYEN TERMÉKÜNK.

Gyakori kérdések

Mennyi a minimális rendelési mennyiség?
Ha máshogy nincs jelezve, a nem darabáras termékek (gumi, tépőzár, szalag, zsinór, pertli stb.) minimális rendelési mennyisége 1 m.

Honnan tudom, hogy a rendelésemet megkaptátok?
Minden rendelésről küld a rendszer egy automatikus visszaigazoló emailt a megrendelt termékek listájával. Ha ez az email nem érkezett meg (a spam mappába sem), akkor kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Mikor kapom meg a rendelésemet?
Legkésőbb 5-6 munkanap alatt készítjük össze és postázzuk a csomagodat, bár csúszás néha előfordulhat. Sokszor hamarabb, akár már a rendelés utáni nap tudunk akár postázni is, attól függően, hogy aznap hány rendelést kapunk.

Előre átutalást választottam fizetési módként, de még nem kaptam meg az utalandó összeget
5-6 munkanap alatt készítjük össze a rendelésedet, ezután írjuk meg a pontos utalandó összeget. Ha ezután sem érkezett meg az utalandó összegről az email, kérlek keress minket emailben vagy telefonon a rendelés azonosítószámát megjelölve.

Mi történik, ha valamiből nincs elég készleten?
Igyekszünk nagyon pontos készletet vezetni, ha valamelyik termék mégis elfogyott vagy nincs belőle elegendő mennyiség, keresni fogunk telefonon vagy emailben.