LAKÁSTEXTIL VÁSÁR

AKCIÓS ÁGYNEMŰK, PÁRNÁK, KÖTÉNYEK, TERÍTŐK,
KIFUTÓ TERMÉKEK, KIÁRUSÍTÁS, KÉSZLETKISÖPRÉS

BIZTOSAN TALÁLSZ VALAMI SZÉPET MAGADNAK

AMEDDIG A KÉSZLET TART

Akciós háztartási textilek, kifutó mintájú és/vagy utolsó darabos ágyneműk, ágynemű szettek, párnák, takarók, kötények, terítők közül válogathatsz ezen az oldalon. Ha nincs máshogy jelölve, ezek a lakástextilek darabáruk, késztermékek.
Használd ki a nagyon kedvező árakat!

Kérlek, vedd számításba, hogy ezek a termékek legtöbbször kifutó áruk, nem tudunk többet rendelni belőlük, a készlet végleges. Ha bármi kérdésed lenne, a info@panditextil.hu  címen tudsz érdeklődni.

Filters Sort results
Reset Apply
MOST NINCS ILYEN TERMÉKÜNK.

Gyakori kérdések

 Honnan tudom, hogy a rendelésemet megkaptátok?
Minden rendelésről küld a rendszer egy automatikus visszaigazoló emailt a megrendelt termékek listájával. Ha ez az email nem érkezett meg (a spam mappába sem), akkor kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot.

 Mikor kapom meg a rendelésemet?
Legkésőbb 5-6 munkanap alatt készítjük össze és postázzuk a csomagodat, bár csúszás néha előfordulhat. Sokszor hamarabb, akár már a rendelés utáni nap tudunk akár postázni is, attól függően, hogy aznap hány rendelést kapunk.

 Előre átutalást választottam fizetési módként, de még nem kaptam meg az utalandó összeget
5-6 munkanap alatt készítjük össze a rendelésedet, ezután írjuk meg a pontos utalandó összeget. Ha ezután sem érkezett meg az utalandó összegről az email, kérlek keress minket emailben vagy telefonon a rendelés azonosítószámát megjelölve.

 Mi történik, ha valamiből nincs elég készleten?
Igyekszünk nagyon pontos készletet vezetni, ha valamelyik termék mégis elfogyott vagy nincs belőle elegendő mennyiség, keresni fogunk telefonon vagy emailben.