FÜGGÖNY VÁSÁR

AKCIÓS FÜGGÖNYÖK, KIFUTÓ TERMÉKEK, KIÁRUSÍTÁS, KÉSZLETKISÖPRÉS
BIZTOSAN TALÁLSZ VALAMI SZÉPET MAGADNAK

AMEDDIG A KÉSZLET TART

Ha nincs máshogy jelölve, az akciós függönyök minimális rendelési mennyisége 1 méter. A mennyiséget további méterenként tudod növelni.
A sötétítő dekorfüggönyök, anyagtól függően ugyan, de többségükben tökéleteses alkalmasak egyéb dekorációs célokra is: asztalterítőnek, futónak, díszpárnának. Itt tényleg nagyon kedvező áron meg tudod újítani, fel tudod dobni otthonodat.

Kérlek, vedd számításba, hogy ezek a függönyök legtöbbször kifutó termékek, nem tudunk többet rendelni, a készlet végleges. Ha bármi kérdésed lenne, az info@panditextil.hu  címen tudsz érdeklődni.

Filters Sort results
Reset Apply
KÉP
A TERMÉK NEVE
MENNYISÉG
ÁR / M
VÁSÁRLÁS
Cakos vitrage függöny
90 cm magas, fehér cakkos mintás jacquard, vitrage függöny, varrást nem igényel.
Max: 11.6
Min: 1
Step: 0.1
1 100 Ft
Virágos bordűrös vitrage függöny
90 cm magas, fehér virágos bordűrös jacquard vitrage függöny,varrást nem igényel.
Max:
Min: 1
Step: 1
1 920 Ft

Mit érdemes figyelembe venni?

A függönyök vásárlása előtt érdemes még néhány részletet átgondolni. Íme 5 szempont, ami segíthet jól választani:

 

5 gyors tipp függöny vásárláshoz

– A pontos méretek kiszámolásában minden boltban segítenek, de jó tudni, hogy a dekoranyagok kb. 140 cm-es szélességben, a fényáteresztők 300 cm-es szélességben kaphatók. A szabásirányok, mintaillesztések, behúzások miatt a varrást érdemes szakemberre bízni.

– Kicsi, kevés fényű szobába válassz világos, meleg árnyalatú textíliát. Kis ablakra, kis helyiségbe ne tegyél nagy mintás függönyt, de fordítva se, nagy ablakra sem való az apró mintás.

– A karnis szélességétől függ, hogy mennyi anyagra lesz szükséged ahhoz, hogy szép ráncolatú függönyöd legyen. Ha a karnis szélességének a dupláját veszed meg, nagy baj nem érhet.

– Figyelj arra, hogy a függöny mintája harmonizáljon a szőnyeg és a kanapé huzatának mintájával. Szép, ha egy adott minta visszaköszön az egyszínű kanapén a díszpárnák huzatán, érdemes ennyivel több anyagot venni. Ha a szoba színvilága semleges, válassz izgalmasabb tónusok, mintázatok közül.

– Függönyöket nem csak beltérben, de balkonra, erkélyre, teraszra, pergola kiegészítéseként is használhatsz. A modern megjelenéshez egyszínű, minta nélküli anyagot válassz, a romantikus hangulathoz pedig virágos, aprómintás anyagokat.