GYEREKMINTÁS ANYAGOK, OVIS JELEK, CÍMKÉK

KEDVEZŐ ÁRAK, KEDVEZMÉNYEK
MEGÚJULÓ KÉSZLET

Gyorsan el fog repülni a nyár. Mi már készülünk az ovira, hogy te is időben tudj készülni.
Szuper árak, minden anyag egy helyen: gyerekmintás és egyszínű vásznak, vízhatlan frottír, pul, tetra pelenka, dupla géz, hímzett és nyomtatott ovis jelek (egyedi névvel is), ruhacímkék
A készletet folyamatosan frissítjük, hogy mindig legyen miből válogatnod. Érdemes gyakran visszanézni. Használd ki a nagyon kedvező árakat!

Termékek: 1 - 24 összesen 211. Termékek egy oldalon:

Gyakori kérdések

Mennyi a minimális rendelési mennyiség?
Ha máshogy nincs jelezve, a nem darabáras termékek (gumi, tépőzár, szalag, zsinór, pertli stb.) minimális rendelési mennyisége 1 m.
Méterárunál általában 0.5 m a minimális rendelés, de ezen felül már 10 cm-ként tudsz többet rendelni (az anyag természetesen egy darabban lesz levágva).

Honnan tudom, hogy a rendelésemet megkaptátok?
Minden rendelésről küld a rendszer egy automatikus visszaigazoló emailt a megrendelt termékek listájával. Ha ez az email nem érkezett meg (a spam mappába sem), akkor kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Mikor kapom meg a rendelésemet?
Legkésőbb 5-6 munkanap alatt készítjük össze és postázzuk a csomagodat, bár csúszás néha előfordulhat. Sokszor hamarabb, akár már a rendelés utáni nap tudunk akár postázni is, attól függően, hogy aznap hány rendelést kapunk.

Előre átutalást választottam fizetési módként, de még nem kaptam meg az utalandó összeget
5-6 munkanap alatt készítjük össze a rendelésedet, ezután írjuk meg a pontos utalandó összeget. Ha ezután sem érkezett meg az utalandó összegről az email, kérlek keress minket emailben vagy telefonon a rendelés azonosítószámát megjelölve.