Névre szóló, páros hímzett Séf kötény szett

Névre szóló, egyedi hímzett kötény pároknak

? KEDVES AJÁNDÉK – Ez a kötény szett egy olyan páros ajándék, amit az ajándékozottak valóban szeretni fognak és szívesen használnak. Mind a két kötény a választott névvel hímezve személyes ajándék.

? A BULI LEGJOBB MEGLEPETÉSE – Szeretnél egy kis figyelmet a közelgő eseményen, évfordulón? Ne keress tovább! Vicces és játékos páros kötényeink remek buli ajándékok, mindenki számára kedves emlékek maradnak. Kerti grillezéskor, közös főzőcskézéskor a gyerekekkel, családdal vagy a barátokkal, ez az ajándék biztos siker!

? KIVÁLÓ MINŐSÉG – A legtöbb páros kötény nagyszerű „gag” ajándék, amit egyszer-kétszer felvesznek, aztán elkerül a fiók mélyére. Ez a kötény szett kiváló minőségű, 65% pamut- 35% poliészter. Könnyű kezelni, színtartó mind az anyag, mind a hímzett minta.

? KÉSZ AJÁNDÉK – Mindegyik kötény szett ajándékozásra készen áll, szépen összehajtogatva, gyönyörű szalaggal átkötve és celofánba csomagolva. Tökéletes eljegyzési ajándék, esküvői ajándék, ifjú házaspár ajándéka, évfordulók és lánybúcsúk ajándéka!

Mérete:

Hosszúság: 85 cm
Szélesség: 65 cm

Színe: Fekete

Rendelés

8 990 Ft

Vásárlás után járó pontok: 180 pont, egész egységenként