Szállítás

Webáruházunk  az MPL futárszolgálattal szállít.

Az utánvétes kézbesítés költsége Magyarország területére  5000.- ft-os megrendelésig 1190.- ft/ csomag, 5000.- ft fölötti megrendeléskor 1500.- ft/ csomag. Amennyiben Webáruházunkban egyszerre bruttó 28.000.- Ft felett rendel, a szállítási költség díjmentes. 

Webáruházunkban a vásárlónak lehetősége van az átutalással történő fizetésre is. Ha ezt a fizetési módot választja, e-mailben küldjük a megadott e-mail címére az utaláshoz szükséges adatokat, utalás utáni következő munkanapon indítjuk acsomagot. Az utalásos fizetésesetén a csomagköltség 5000.- ft alatti megrendeléskor 890.- ft/ csomag, 5000.- ft fölötti megrendelésnél 1190.-ft/ csomag .

  1. Szállítási határidő
    1. Amennyiben rendelését munkanapokon adja fel, és a megrendelt termék készleten van, akkor rendelését legkésőbb a harmadik munkanapon postára adjuk.
    2. Amennyiben rendelését nem munkanapon adja fel, a rendelés feldolgozását a következő munkanapon kezdjük meg, csomagját pedig legkésőbb 2 munkanapon belül postára adjuk.
    3. Amennyiben a megrendelt termék nincs készletünkön, akkor a megadott e-mailre értesítést küldünk, melyben tájékoztatjuk a vállalt határidőről.

Regisztrált felhasználóként lehetősége van a rendelés nyomon követésére.